Tunnemme hyvin Asunto-osakeyhtiöiden haasteet

Taloyhtiöiden koko elinkaari ja siihen liittyvät työt ovat meille tuttuja. Toimimme taloyhtiön hallituksen asiantuntijoina ja kumppaneina. Isännöitsijät eivät jää yksin erilaisten asioiden kanssa, vaan mietimme eri kohteisiin ja tarpeisiin mahdollisimman kustannustehokkaat ratkaisut. Teemme kustannusarviot, joiden avulla päätöksenteko helpottuu. Teemme hankeselvitykset, kohdekartoitukset ja hankesuunnittelun
ammattitaidolla. Kauttamme myös kaikkien hankkeiden toteutus projektinjohtopalveluna yhteistyössä taloyhtiön kanssa.

TALOTEKNIIKKA

ASUKASMUUTOKSET

PROJEKTInJOHTO

TALOTEKNIIKAN PALVELUT

Kattava ja kustannustehokas palvelupaketti

 

Palvelumme kattavat mm. saneeraus- ja uudisrakentamisen lämpö-, vesi-, ilma- ja automaatiotyöt. Materiaalihankinnoissa varmistamme kilpailukykyiset hinnat ja kustannustehokkaan toteutuksen. Takaamme erinomaisen toimitusvarmuuden. Käyttämämme materiaalit ja menetelmät ovat aina standardien mukaisia ja tyyppihyväksyttyjä sekä materiaalitoimittajien ohjeiden mukaisesti asennettuja. Meiltä saat luotettavaa talotekniikan osaamista laajoista kokonaisuuksista aina talotekniikan eri osa-alueiden toteutuksiin esimerkiksi:

Putkiremontit

Ilmanvaihtourakointi

Jäähdytyslaiteurakointi

Erityisurakointi

Kaukolämpöasennukset

LVI-huollot

Tulevaisuuden talotekniikka helpottamaan arkea.

Tarjoamme ratkaisuja LVI projekteihin.

sisustus- JA MATERIAALIsuunnittelu

Aikaa kestävät ratkaisut

Sisustussuunnittelijamme rakentavat kohteen tuote- ja sisustusmalliston tilaajan toiveiden ja vaatimusten mukaisesti kumppaniverkostojemme ja hankintapalveluidemme avulla. Näin osakkaille ja yhtiölle saadaan modernit ja aikaa kestävät kaluste- ja pintamateriaaliratkaisut. Näiden perusteella perustetaan digitaalinen BIM-pohjainen yhteistyöalusta, jolla mahdollistamme osakkaan, projektitiimin ja työmaan saumattoman yhteistyön.

Sisustussuunnittelijat mukana suunnittelussa.

ASUKASMUUTOKSET

Olemme apunasi koko matkan

MaxBuildin ammattitaitoiset asukasmuutosvastaavat kulkevat osakkaiden mukana koko hankkeen ajan alusta loppuun asti. He ovat myös yhteyshenkilöitä asuntomyynnin, työmaan ja osakkaiden välillä.
Asukasmuutosvastaavat huolehtivat mm. materiaalivalinnoista, tiedottamisesta, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluun kuuluu myös asunnon tutustumiskäynnit ja muuttotarkastukset yhdessä asunnon ostajien kanssa.

Asiakaspalveluun kuuluu myös tutustumiskäynnit yhdessä omistajien kanssa.

PROJEKTINJOHTO

Ammattitaitoinen projektinjohto varmistaa projektin onnistumisen

MaxBuildin projektipäälliköt ovat olleet alalla jo useiden kymmenien vuosien ajan. Rakentamisen projektinjohtotehtävissä tarjoamme hankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheeseen liittyviä palveluita. 

Rakennuttamisen konsultointipalvelut taloyhtiöille ovat mm. projektinjohtomallilla toteutettavat hankkeet, hankesuunnittelu ja muut asiantuntijatehtävät. Uudiskohteissa myös rakennustyön tarkkailijan tehtävät. 

Asiantuntija taloyhtiön palveluksessa.

Perusteltuja ratkaisuja päätöksenteon tueksi.

CASE sipoon graniitti

52 asuntoa

As Oy Sipoon Granitti v. 2014-2015. Kahden kerrostalon yhtiössä on 52 asuntoa. 

Huoneistojen koot 44,5  – 83 . Hankkeen arvo noin 7 miljoonaa euroa. 

Olemme toteuttaneet As Oy Sipoon Graniitin.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä yhteystietosi niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!