PIENEN JA SUUREN TOIMIJAN EDUT

Monipuolisella ja pitkäaikaisella kokemuksella konsultointi-, projektinjohto- ja talotekniikkapalvelut uudiskohteisiin, kehityshankkeisiin ja muihin projekteihin.

Rakentamisen konsultointi ja projektinjohto

 Teemme yrityksille konsultointia monenlaisiin eri kokoisiin hankkeisiin. Suunnittelemme jokaisen hankkeen asiakaskohtaisesti ja tarjoamme juuri teidän projektiinne parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Rakentamisen projektinjohto on meidän ydinosaamistamme. Palvelemme mm. yrityksiä, taloyhtiöitä ja maanomistajia Uudellamaalla. 

Rakentamisen projektinjohto on meidän ydinosaamistamme.

KONSULTOINTI- JA PROJEKTINJOHTOPALVELUT

Asiakastarpeeseen räätälöity kokonaisuus

 

Voit tilata meiltä esimerkiksi projektipäällikön, asukasmuutosvastaavan, hallintopäällikön tai rakennustuotannon työmaapalveluiden tehtävät. Tarjoamme haluttaessa koko hankkeen suunnittelusta toteutukseen. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuden asiakkaan tarpeet, ympäristö ja olosuhteet huomioiden. Rakennushankkeen toteuttaminen sisältää toteutussuunnittelun ohjauksen, hankinnat ja rakennustöiden ohjauksen. Työmaan palveluista tarjoamme työmaan johtotehtävät, rakennustyön valvontatehtävät, vastaanotto- ja käyttöönottotehtävät sekä takuuajan tehtävät.  

Suunnitellaan yhteistyössä asiakastarpeeseen räätälöidyt ratkaisut!

HALLINTOPALVELUT

Sopimukset ja asiakirjat

 

Palvelemme taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä hallintopalveluiden tuottamisessa.
Hallintopalvelumme kattavat mm. kaikki rakennusprojektissa tarvittavat sopimukset ja viralliset asiakirjat. Voit tilata kauttamme esimerkiksi rakennuttaja-asiamiehen hankkeisiinne ja kattavan konsultaation esimerkiksi uusille taloyhtiöille ennen hallinnanluovutusta.

Säästät aikaa ja rahaa ulkoistamalla hallintopalvelut.

Palvelemme myös uusia taloyhtiöitä.

HANKINTAPALVELUT

Kokonaistaloudellinen lähestyminen

 

Olemme asiantuntijoita löytämään oikeat ratkaisut, toimittajat ja raaka-aineet erilaisiin kohteisiin. Suunnittelemme ja kilpailutamme hankinnat, meillä on hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit Suomen sekä Baltian alueella. Tytäryhtiömme Virossa varmistaa osaltaan hankintojen kustannustehokkuuden. Tilaamalla kauttamme varmistat laadukkaat ja oikea-aikaiset hankinnat. Hankintapalvelut kattavat koko rakennusprojektin aikaiset hankinnat. Hankinta ei ole meille vain ostamista, vaan systemaattisesti johdettu ja valmisteltu kokonaisuus, jolla turvaamme lainsäädännön asettamat velvoitteet turvallisuus, laatu ja hankkeen aikataulut huomioiden.

Hankintapalvelumme kattavat koko rakentamisen elinkaaren.

Suunnittelemme tarvittavat henkilöresurssit ja organisaation hankkeeseen.

Talotekniikkatyöt korjaus- ja uudiskohteisiin

MaxBuild Talotekniikka Oy on luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani, kun tarvitset ammattitaidolla tehdyt LVI-työt. Palvelumme kattavat lämpöverkosto-, käyttövesi-, ilmanvaihto- ja viemäriverkostotyöt. Meiltä saat myös kaikki talotekniset mittaukset ja säädöt yllä mainittuihin järjestelmiin.

Asiakkaan tarve on meille tärkein, oli kyse sitten omakotitalon remontista tai kokonaisesta kerrostaloalueesta. Vahvan asiantuntemuksen ansiosta löydämme toimivat ratkaisut myös yllättävissä ja muuttuvissa tilanteissa.

Asunto Oy Jylhäkallio on yksi toteuttamistamme uudiskohteista.

TALOTEKNIIKAN PALVELUT

Kattava ja kustannustehokas palvelupaketti

 

Palvelumme kattavat mm. saneeraus- ja uudisrakentamisen lämpö-, vesi-, ilma- ja automaatiotyöt. Materiaalihankinnoissa varmistamme kilpailukykyiset hinnat, jolloin varmistamme myös kustannustehokkaan toteutuksen. Takaamme erinomaisen toimitusvarmuuden. Käyttämämme materiaalit ja menetelmät ovat aina standardien mukaisia ja tyyppihyväksyttyjä sekä materiaalitoimittajien ohjeiden mukaisesti asennettuja. Meiltä saat luotettavaa talotekniikan osaamista laajoista kokonaisuuksista aina talotekniikan eri osa-alueiden toteutuksiin, esimerkiksi:

Putkiremontit

Ilmanvaihtourakointi

Jäähdytyslaiteurakointi

Erityisurakointi

Kaukolämpöasennukset

LVI-huollot

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä yhteystietosi niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva ratkaisu!